Opdrachten

Wat ik voor anderen deed

en wat ik dus ook voor jou kan doen

Category: Werving & Selectie

Voor een adviesbureau gericht op projectontwikkeling zijn wij op zoek naar een Officemanager. De organisatie zit op een geweldige locatie in het centrum van Rotterdam en is op zoek naar iemand met ervaring binnen de creatieve sector die voor 20 uur beschikbaar is, verdeeld over 3 à 4 dagen.

Na het volgen van de training van Story Growers over vacatureteksten die werken, heb ik hun training 'Zó schrijf je een blog met ChatGPT' gevolgd. Binnen 4 lessen krijg je alle tips over het schrijven van een blog, welke doelen je kunt nastreven en het stellen van de juiste vragen aan ChatGPT. Om dit jaar te starten met het goede voorbeeld, geef ik de training van Story Growers graag cadeau aan de VA met wie ik samenwerk én drie Assistants via mijn netwerk.

Vacatureteksten schrijven is een kunst op zich, vind je ook niet? Nu ik steeds meer gevraagd word om ook vacatureteksten te schrijven, heb ik de training 'Zó schrijf je een online vacaturetekst die werkt' van Story Growers gevolgd.

Voor een familiebedrijf binnen de maakindustrie, zijn wij op zoek naar een vaste Personal Assistant voor de CEO. De organisatie ontwikkelt ‘step-changing’ technische oplossingen en vertaalt deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste on- en offshore installaties.

Voor een organisatie in Gorinchem zijn we op zoek naar een ervaren, daadkrachtige, zelfstandige en proactieve Directie Assistant die het leuk vindt om een nieuw op te zetten functie in te mogen richten en waarbij er een mooie uitdaging ligt in het werken met verschillende generaties.

Voor een advocatenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een kordate officemanager. Wil jij de Head of Alles zijn en je bezighouden met het ontzorgen op kantoor, de relaties ontvangen, het verzorgen van de correspondentie, het oppakken van HR-acties, facilitaire zaken en social media, etc.?

Voor een welzijnsorganisatie gevestigd op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een management assistant die samen met de nieuw gestarte directeur-bestuurder een fijne samenwerking op wil zetten.

Ben jij ondernemer en heb je een tijdelijke of vaste Assistant nodig? Ik zoek, vind én begeleid snel jouw nieuwe Assistant. Voor een vaste fee.

Na een jaar als Backoffice Coördinator en Event Manager gewerkt te hebben voor Agora Network, vond ik binnen twee weken mijn vervanger.

Dankzij twee aanvragen ging mijn nieuwe dienst in Werving & Selectie een stuk sneller van start dan ik had verwacht. En met succes! Lees je mee?

Chasse Executive Search In januari 2021 werd ik gebeld: “Kun je ons vanaf januari tijdelijk ondersteunen als Executive Assistant?” Zeker!

Heb je met spoed ondersteuning nodig door ziekte of uitval? Wil je na een lange dag werken niet hoeven nadenken

Op donderdag word ik gebeld. Door het tijdelijk uitvallen van een van de Executive Assistants, heeft een organisatie een bezettingsprobleem.

Ook toe aan rust, overzicht of tijd?

Ik assisteer je graag. Je kunt me bereiken op de manier die bij jou past, zelfs ’s avonds en in het weekend.
Scroll naar boven