Hoe de training ‘Zó schrijf je een online vacaturetekst die werkt’ mijn schrijfvaardigheden heeft veranderd

Vacatureteksten schrijven is een kunst op zich, vind je ook niet? Het is de sleutel tot het aantrekken van de juiste kandidaten voor een functie en het overtuigen van hen om te solliciteren. Nu ik steeds meer gevraagd word om ook vacatureteksten te schrijven, heb ik de training ‘Zó schrijf je een online vacaturetekst die werkt’ van Story Growers gevolgd. Deze training heeft mijn schrijfvaardigheden naar een hoger niveau getild en me handvatten gegeven om effectieve vacatureteksten te creëren die echt werken.

De training

De training had een professionele uitstraling en beloofde veel waardevolle kennis en inzichten. Met goede videolessen en praktische oefeningen werd ik stap voor stap meegenomen door het proces van het schrijven van een overtuigende vacaturetekst. De lessen waren goed gestructureerd en behandelden alle essentiële elementen, van het definiëren van de doelgroep en het formuleren van een aansprekende functieomschrijving tot het gebruik van de juiste tone of voice en call-to-actions.

De duur van de training

De training was behoorlijk uitgebreid en duurde best lang. Ik heb er een dag voor uitgetrokken. Dit betekende dat ik er echt even voor moest gaan zitten en mezelf de tijd moest gunnen om de kennis in me op te nemen om alle oefeningen te doen. Maar het was de investering meer dan waard. Er waren veel herkenningsmomenten, maar ook zeker veel nieuwe tips die ik direct kan toepassen. En door te kiezen voor deze zelf ingeplande trainingsdag, kon ik me volledig focussen op het onderwerp.

Nu zelf aan de slag

De tips uit de training neem ik gelijk in alle communicatie-uitingen mee en tijdens het schrijven van mijn volgende vacaturetekst, pak ik ook weer de template erbij. 

Dank je wel, Story Growers, voor de goede opzet en alle info en tips. Ik ben benieuwd naar jullie volgende training, die gaat over het schrijven van een goede blog.

Ben je zelf ook benieuwd naar de training? Ik geef je hierbij de link naar de website: Online schrijftrainingen van Story Growers.

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven