Interim Executive Assistant Mirjam van Ierland

Interim Executive Assistant

Dringend assistentie nodig? Ik ben vanaf dag één operationeel.

Interim Executive Assistant

Dringend assistentie nodig? Ik ben vanaf dag één operationeel.

Je hoeft iets maar één keer aan me te vragen.

Effectieve

Assistentie

tijdens

piekdrukte

Ik werk al ruim 20 jaar met veel plezier als Personal en Executive Assistant. Ik krijg hierbij vooral energie van afwisseling en uitdagende klussen én wanneer ik snel moeten schakelen. Geef dus vooral al jouw acties, ‘brainwaves’ en uitzoekklussen door, laat het vervolgens los en ik regel het voor je. Ik geef jou het vertrouwen dat het goedkomt, en verwacht daar ook vertrouwen voor terug. Want hoe meer relevante informatie ik heb, hoe beter ik proactief kan handelen en kan zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Mijn doel is om bij te dragen aan jouw succes, door de rust te bewaren en overzicht te creëren.​,

Op zoek naar assistentie voor persoonlijke zaken? Ik werk ook als

Geen uitdaging te groot

Ik krijg de meeste energie van kortlopende opdrachten met veel uitdaging en afwisseling. Denk hierbij aan complex agenda- en mailbeheer, het organiseren van zakenreizen en events, projectmanagement en het verzorgen van de administratie – van onkosten tot facturatie. Dit doe ik bij jou op kantoor of vanuit huis als Virtual Assistant, in het Nederlands en in het Engels. Van een ambitieuze startup tot een internationale organisatie: ik voel me overal thuis waar korte lijnen zijn zodat ik mee kan denken, en waar vertrouwen is, zodat ik proactief kan handelen.

“Mirjam regelt en coördineert als een top-Assistant. Ze heeft weinig woorden nodig, werkt pro-actief en is handig met alle digitale tools.”

Arjel Woudstra I Director bij FME

Over Mirjam van Ierland
Ik organiseer events van begin tot eind, zoals een weekend-evenement op circuit Zandvoort.

Organiseren van (zakelijke) events

Als Personal Assistant of Executive Assistant organiseer ik relatie-evenementen, personeelsbijeenkomsten en andere events van begin tot eind. Ik bewaar het overzicht tijdens de voorbereiding en het opstellen van de planning. Ik zorg voor de coördinatie van alle betrokken partijen en stuur de projectgroep aan. Tijdens het event bewaar ik de rust en zorg ik dat alles zoveel mogelijk op rolletjes verloopt. En door te evalueren nemen we waardevolle lessen en contacten mee naar een volgend event. Laat mij dus vooral weten wat je wilt (laten) organiseren en ik regel het.

“Als standmanager op de Motorbeurs 2017 was Mirjam een echte gastvrouw. Een open, communicatief sterke persoonlijkheid met oog voor detail!”

Werving & Selectie

Loopt mijn opdracht bijna af of ben je toe aan een vaste Assistant? Dan zoek, vind en begeleid ik graag mijn opvolger of een aanvullende Assistant. Ik weet inmiddels precies wat je nodig hebt, hoe de organisatie in elkaar zit en wat voor type persoon er in jullie organisatiecultuur past. Ik zet dan ook graag mijn netwerk in om de juiste persoon vinden, en begeleid en coach de nieuwe Assistant om jou en de directieleden ook zo goed mogelijk te kunnen assisteren.

Wat ik voor andere directies heb kunnen doen

Vanaf augustus 2022 heb ik voor FME tijdelijk het cao-traject begeleid met een team wat op een niet eerder vertoonde manier, een belangrijk doel heeft weten te behalen.

Vanaf mei 2021 heb ik een tijdelijke directie voor Eye Wish geassisteerd in de ‘carve out’ van 177 winkels, op last van de Europese Commissie. Een hele interessante, leerzame én leuke opdracht!

Na een jaar als Backoffice Coördinator en Event Manager gewerkt te hebben voor Agora Network, vond ik binnen twee weken mijn vervanger.

Het ritme van de seizoenen en perfectionisme

Lees meer

Executive Assistant Mirjam van Ierland
Het ritme van de seizoenen en perfectionisme

Lees meer

Werving & Selectie Assistants I Mirjam van Ierland
Het ritme van de seizoenen en perfectionisme

Lees meer

Ook tijdelijke, effectieve assistentie nodig?

Ik help je graag als Executive Assistant, Event Coördinator en Netwerker. Stuur me een bericht en ik pak het direct voor je op.

Scroll naar boven