Opdrachten

Wat ik voor anderen deed

en wat ik dus ook voor jou kan doen

Meest actuele blogs:

Wil jij het aanspreekpunt zijn voor meerdere branches en/of afdelingen? Voor een opdrachtgever in Zoetermeer zijn wij per direct op zoek naar een Project Assistant die administratief sterk onderlegd, assertief, sociaal en communicatief vaardig is.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een klein team in de gezondheidszorg voor 20-24 uur en vind je het leuk om nauw samen te werken, maar wel je eigen baan ervan te maken? Als Assistant bij deze vereniging in Utrecht krijg je de ruimte om werk en privé flexibel vorm te geven.

Creators of Live voor events

Wil je een event organiseren met een levenslange herinnering? Ik help je graag en breng je in contact met Creators of Life.

 Scrol verder voor meer blogs 

Ook toe aan rust, overzicht of tijd?

Ik assisteer je graag. Je kunt me bereiken op de manier die bij jou past, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Meer blogs:

Over Mirjam van Ierland

Ben jij ondernemer en heb je een tijdelijke of vaste Assistant nodig? Ik zoek, vind én begeleid snel jouw nieuwe Assistant. Voor een vaste fee.

Vanaf mei 2021 heb ik een tijdelijke directie voor Eye Wish geassisteerd in de ‘carve out’ van 177 winkels, op last van de Europese Commissie. Een hele interessante, leerzame én leuke opdracht!

Na een jaar als Backoffice Coördinator en Event Manager gewerkt te hebben voor Agora Network, vond ik binnen twee weken mijn vervanger.

Op zoek naar een ervaren executive assistant/senior secretaresse. Voor Chasse Executive Search, een dynamische professionele organisatie gevestigd in Den Haag,

Personal Assistant Mirjam van Ierland

Dankzij twee aanvragen ging mijn nieuwe dienst in Werving & Selectie een stuk sneller van start dan ik had verwacht. En met succes! Lees je mee?

Ik krijg af en toe de vraag wat een Personal Assistant nou precies doet. En waar je zo’n Assistant dan

Het is half augustus, ik ben net terug uit Maleisië, wanneer ik gebeld word en informatie ontvang over een evenement

(Net)werk, ideeën, 2018!

Eén jaar verder! 2017 was een jaar met nieuwe contacten, prettige samenwerking met verschillende opdrachtgevers, mooie uiteenlopende projecten, genoeg facturabele

Op donderdag word ik gebeld. Door het tijdelijk uitvallen van een van de Executive Assistants, heeft een organisatie een bezettingsprobleem.