(Net)werk, ideeën, 2018!

Eén jaar verder! 2017 was een jaar met nieuwe contacten, prettige samenwerking met verschillende opdrachtgevers, mooie uiteenlopende projecten, genoeg facturabele uren en groei. Dit alles door het gebruik van mijn netwerk! Dank je wel daarvoor! Ik wens je een heel mooi en succesvol 2018 toe.

Het jaar begint voor mij met mijn rol als Personal Assistant. Een paar maanden geleden gestart als P.A. voor de CEO en vanaf 2018 wordt dit uitgebreid met assistentie voor de CFO en de COO. Een leuke uitdagende functie waarbij naast goede communicatie, flexibiliteit steeds belangrijker is. Iedere week opnieuw de prioriteiten goed kunnen bepalen, vertrouwen bieden en assistentie verdelen binnen de verschillende afdelingen. Doelgericht werken en bereikbaarheid gedurende de gehele week, met een balans tussen werk en privé. Dan maak ik waar, waar ik voor sta. Kosteneffectieve assistentie waarbij ik inspring op de behoefte. Alleen daar wanneer het nodig is.

Naast deze rol blijf ik mijzelf uitdagen en ontwikkelen. Ik ga door met andere opdrachten op het gebied van communicatie en pr, administratie en evenementen. Ik wil blijven leren en naast het opbouwen van mijn netwerk met concullega’s, opdrachtgevers, ook het internationale netwerk uitbreiden. Een hoop ideeën voor het nieuwe jaar!
En…..Wat zijn jouw plannen?

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven