Project: nieuwe website. Geslaagd!

Een sterk netwerk

Mijn website was toe aan een nieuwe look én nieuwe inhoud. Dus schakelde ik mijn collega-freelancers in. Dát is voor mij de kracht van een sterk netwerk: in een korte tijd, de juiste mensen op de juiste plek in kunnen zetten. En dat doe ik ook graag voor jou.

Een nieuw jasje

Mijn website paste niet meer bij mij. Ik wilde beter kunnen laten zien wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik voor je kan betekenen als Personal Assistant, Executive Assistant en op het gebied van Werving & Selectie. Dus deed ik wat ik altijd doe: ik schakelde mijn netwerk in.

Powerteam

Door een opdracht voor een klant kende ik strategisch copywriter Bianca Oppelaar. Samen hebben we mijn DNA in kaart gebracht, en zij vertaalde dit vervolgens naar teksten die bij mij én (potentiële) klanten zoals jij passen. Tegelijkertijd bracht ze me in contact met webdesigner Annet Ent, die mijn complete website in een hele fijne stijl heeft ontworpen en ontwikkeld. En zij leidde me vervolgens naar fotograaf Nicole van der Aa, die precies de foto’s wist te maken die bij me passen.

Kort maar krachtig

Dát is voor mij het voordeel van het werken met freelancers: in een korte periode kun je snel schakelen en wordt er direct waarde toegevoegd. Kort maar krachtig, noem ik dat. Door goed contact te onderhouden en uit te spreken wat ik nodig had, kwam ik op het juiste moment bij de juiste mensen terecht. Dus: kijk vooral rond op mijn nieuwe website (start bijvoorbeeld hier), en laat het weten als ik iets voor jou kan regelen. Ik doe het graag!

Ook tijdelijke ondersteuning nodig?

Laat me weten wat je zoekt. En als ik je niet zelf kan helpen, ken ik wel iemand die je wél verder kan helpen. Mijn netwerk is jouw netwerk!

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven