Op naar de volgende opdracht

Wat als een korte opdracht voor 3 weken begon, werd een opdracht voor 2 jaar. Nu er vaste inzet is voor de functie, is mijn opdracht vervuld. Toewerken naar een definitieve oplossing voor de opdrachtgever en in de tussentijd het bieden van vertrouwen en continuïteit voor de werkzaamheden. Dit in een flexibele vorm.

“We zullen Mirjams inzet en professionaliteit missen”

In deze functie ging het om agenda- en mailmanagement voor de directie, samenwerking met het secretariaat, het managementteam en met ICT voor het introduceren van technologische oplossingen, organiseren van regiobestuursvergaderingen en interne en externe events. Opererend op het grensvlak van bedrijfsleven, politiek en maatschappelijke kwesties. Passend met mijn overige activiteiten als Assistant voor andere opdrachtgevers en als vrijwillige voorzitter voor een vrijwilligersorganisatie binnen Drechtsteden.  

Nu de wereld op zijn kop staat is, kennis en kunde, snel kunnen anticiperen op veranderingen en flexibele inzetbaarheid hard nodig. In deze tijd volledig virtueel. Over een paar weken ook weer op locatie. 

“Getriggerd door je snelheid van schakelen en je profiel”

We gaan verder, in gesprek voor andere tijdelijke opdrachten, vanaf een paar uur per week en in verschillende rollen. Van Executive en Personal Assistant tot Project Coördinator en Notulist. Want een freelance Assistant biedt zoveel mogelijkheden. En wie weet, als jij wilt weten wat een freelance Assistant kan betekenen, kom ik ook met jou in gesprek.

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven