Never change a winning team

De eerste maand van het nieuwe jaar zit erop. Een maand waarin de website een restyle heeft gekregen en de nieuwe profielfoto’s geschoten zijn. Een maand waarin ik de masterclass Personal Branding heb gevolgd en besef dat ik al ben waar ik voor sta en dat nog meer mag uitdragen. Tevens de maand waarin de beslissing is gemaakt om een van mijn  opdrachten te gaan beëindigen. Ik heb laten zien wat ik als Assistant kan brengen binnen deze organisatie met 3 directieleden en honderden overige fijne collega’s. Nu wordt het tijd om nieuwe stappen te zetten en verder te gaan binnen mijn netwerk. Hiermee ook de kans te creëren voor een andere Assistant.

Maar de titel verklapt het al; Na 1,5 jaar de vertrouwensband te hebben opgebouwd en tijd terug te geven aan de CEO, is de vraag gesteld om als Personal Assistant binnen het privé leven verder te gaan. In deze rol pak ik de activiteiten op buiten de bedrijfsactiviteiten om, zodat er nog meer tijd vrij komt en focus gelegd kan worden op het ondernemen. Tijd die teruggegeven kan worden door de juiste assistentie van een P.A.; Door het ontzorgen, het zijn van een eerste aanspreekpunt en het stellen van prioriteiten. De uren worden in deze vorm volledig flexibel met constante bereikbaarheid opgepakt. “Never change that winning team”!

Naast deze wijzigingen besteed ik in de tweede maand meer uren aan een ondernemersorganisatie waar ik de directie mag assisteren. Een mooie club waar ondernemers hun krachten bundelen om het belang te tonen aan heel Nederland. Nog meer ondernemers die de tijd goed kunnen gebruiken!

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven