Assistentie? Liever gisteren dan vandaag.

Op donderdag word ik gebeld. Door het tijdelijk uitvallen van een van de Executive Assistants, heeft een organisatie een bezettingsprobleem. De acties stapelen op en er moet zo snel mogelijk assistentie komen voor de aankomende 2 á 3 weken. Een kennismakingsgesprek volgt de dag later en op dinsdag start de eerste werkdag.

De laptop staat klaar, ingerold en wel. Mijn e-mailadres is aangemaakt en de agenda’s en mailboxen van de directieleden zijn zichtbaar. Mijn badge is gereed, het CRM systeem is duidelijk. Ik kan aan de slag. De ochtend gebruik ik voor het doorlezen van de mailboxen en zo ben ik binnen een paar uur op de hoogte. Het organigram is helder, hoe er gewerkt wordt en waar de prioriteiten liggen ook.

Als Freelance Assistant ben ik zelfredzaam. Door de kennis van de huidige technologieën, processen en het stellen van prioriteiten kan ik snel aan de slag. Tijdens een kortdurende opdracht is er geen tijd voor een inwerkperiode. Goede planning is noodzakelijk, want om deze assistentie naast mijn huidige opdracht op te pakken wordt nu ook mijn planning complex agendabeheer. Lang leve Time Management!

De drie voorgestelde weken zijn inmiddels verlengd, mijn kennis is uitgebreid en zo ook mijn netwerk! Het is tijd om te relativeren, te relaxen en die meerdaagse planning on hold te zetten: Tijd voor mijn Out Of The Office!

Neem jij ook de tijd? Tijd om na te denken of je misschien ook een tijdelijke Assistente nodig hebt. Of ben jij juist die Assistente die op zoek is naar een project? Zodra ik terug ben, lees ik het graag!

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven