Aanbieding: bloggen met ChatGPT

Een beetje van mezelf én een beetje van ChatGPT – mét giveaway voor Assistants 🤩

De training

Na het volgen van de training van Story Growers over vacatureteksten die werken, heb ik hun training ‘Zó schrijf je een blog met ChatGPT‘ gevolgd. Binnen 4 lessen krijg je alle tips over het schrijven van een blog, welke doelen je kunt nastreven en het stellen van de juiste vragen aan ChatGPT. Want zoals Story Growers zegt: ‘garbage in, is garbage out’. Leuk om dit zo te leren! Zeker nu de drukte weer gaat beginnen, is het fijn om ChatGPT nog vaker in te zetten, en ik ga ervan uit dat dit voor meerdere ondernemers geldt.

Mijn tip

Mijn tip is om zoveel mogelijk Assistants deze training te laten volgen. Op deze manier kunnen zij meer ervaring opdoen met de wondere wereld van AI, en met behulp van ChatGPT goede blogs en social media posts schrijven die aansluiten op jouw doel als ondernemer. Of wil je als Assistant zélf meer bloggen over jouw rol en de markt hierover informeren? Dan raad ik je de training ook zeker aan!

Giveaway

Om dit jaar te starten met het goede voorbeeld, geef ik de training van Story Growers graag cadeau aan de VA met wie ik samenwerk én drie Assistants via mijn netwerk. Dus heb jij interesse in een andere opdracht of een andere baan (nu of wellicht in de toekomst)? En wil je daarnaast extra tips over het inzetten van ChatGPT bij het schrijven van een blog? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek vanuit mijn bedrijf Effective-Recruitment én het gratis volgen van de training (t.w.v. € 47,-).

Ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen en je verder op weg te helpen!

PS Deel deze post vooral met jouw eigen netwerk. Samen helpen we zo veel mogelijk Assistants aan mooie kansen en doorontwikkeling!

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven