Een vaste Personal Assistant voor een CEO in Rotterdam

Personal Assistant CEO, Rotterdam

Voor een familiebedrijf binnen de maakindustrie, zijn wij op zoek naar een vaste Personal Assistant voor de CEO. De organisatie ontwikkelt ‘step-changing’ technische oplossingen en vertaalt deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste on- en offshore installaties. Binnen dit bedrijf werken ze informeel en resultaatgericht en heerst er een no-nonsense cultuur.

Over de functie Personal Assistant van de CEO

Als Personal Assistant ben je de rechterhand van de CEO en zorg je ervoor dat hij zo efficiënt mogelijk kan werken. Jouw uitdaging is om hem zo veel mogelijk werk uit handen te nemen en zijn taken voor te bereiden. 

Naast de dagelijkse coördinatie van de agenda en de behandeling van de correspondentie vind je het leuk om veel uiteenlopende zaken op te pakken. Zo organiseer je de zakenreizen tot in detail, bereid je bijeenkomsten voor, maar vind je het ook geen probleem om, indien nodig, hem te ontzorgen bij privéaangelegenheden. 

Als PA ben je tevens een belangrijke schakel tussen de CEO en de organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO en je werkt nauw samen met je collega. Samen vormen jullie het directiesecretariaat, dat verantwoordelijk is voor het ondersteunen van 4 board members, waarbij voor jou de nadruk op het ondersteunen van de CEO ligt. In verband met de aard van de functie heeft het sterk de voorkeur dat je op kantoor werkt. Thuiswerken kan incidenteel en in overleg.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Stuur me dan een pb via LinkedIn of een e-mail.

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven