Een vaste Directie Assistant voor een organisatie in Gorinchem

Op zoek naar een ervaren Directie Assistant

Voor een organisatie in Gorinchem zijn we op zoek naar een ervaren, daadkrachtige, zelfstandige en proactieve Directie Assistant die het leuk vindt om een nieuw op te zetten functie in te mogen richten en waarbij er een mooie uitdaging ligt in het werken met verschillende generaties.

 Binnen deze organisatie hebben zij sinds kort kennis mogen maken met de mogelijkheden die een Assistant kan bieden, vanuit een freelance-rol, waardoor zij nu een vaste Directie Assistant aan willen nemen voor het proactief en inhoudelijk ondersteunen van de Algemeen Directeur en daar waar nodig overige directieleden.

Als Assistant van de Algemeen Directeur weet je exact wat er in zijn agenda én in de organisatie speelt. Je krijgt een uitdagende rol als strategisch verbinder in een dynamische organisatie. Dit doe je onder meer door zijn mailbox en agenda zorgvuldig bij te houden, meetings voor te bereiden en belangrijke informatie – zowel binnen als buiten de organisatie – op te halen en deze helder terug te koppelen aan de Algemeen Directeur, zodat hij altijd goed beslagen ten ijs komt.

Verbindende schakel

Als Directie Assistant ben je ook betrokken bij de samenwerking met het zusterbedrijf. Daarnaast werk je samen met interne en externe stakeholders, zoals commissarissen, adviseurs,
(familie-)aandeelhouders, en ondersteun je de organisatie daar waar mogelijk.

De functie

Het betreft een vaste functie van 24-28 uur per week met de mogelijkheid tot het werken van ideale werktijden, zoals van 09:30 – 15:00 uur, waarbij er wel flexibiliteit gevraagd wordt voor bijvoorbeeld incidentele vergaderingen die meestal aan het einde van de middag zijn. De werkzaamheden worden vanuit het kantoor uitgevoerd.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Stuur me dan een pb via LinkedIn of een e-mail.

De deadline voor reageren is 1 september 2023.

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven