Vind snel jouw passende Assistant met Effective-Recruitment

Over Mirjam van Ierland

Ben jij ondernemer en heb je een goede tijdelijke of vaste Assistant nodig? Ik zoek, vind én begeleid snel jouw nieuwe Assistant. Je betaalt eenmalig een fee: een vast bedrag als ik de juiste persoon voor jou vind. Ik werk transparant, efficiënt én effectief. Inmiddels heb ik al meerdere tevreden klanten. Kan ik jou ook helpen?

Nieuwe dienst: Effective-Recruitment

Begin 2022 startte ik met een nieuwe dienst: Effective-Recruitment. Met deze dienst zoek ik voor ondernemers en organisaties de Assistant die perfect bij hen past. Het kan gaan om een Executive, Personal of Project Assistant. Voor een aantal uur per week of voor een fulltime functie. Op locatie of virtueel. Alles is mogelijk. Voor grote organisaties, maar ook voor zelfstandig ondernemers die extra assistentie nodig hebben, zowel zakelijk als privé.

Zorgen voor de juiste inzet

Inmiddels werk ik al heel wat jaren als zelfstandig Assistant voor kleine en grote organisaties. Een voorbeeld is Chasse: een ‘boutique headhunter’. Ik werk meestal maximaal een jaar voor een opdrachtgever: daarna ga ik op zoek naar een goede vervanger. Ik maak mezelf graag overbodig, zoals bij opdrachtgever Agora Network. Het afgelopen jaar merkte ik dat ik zo veel aanvragen kreeg, dat ik ‘nee’ moest zeggen tegen leuke opdrachten. En dat terwijl ik het liefst wél voor de juiste inzet zorg. Zo ontstond het idee voor Effective-Recruitment: hiermee zoek, vind én begeleid Assistants voor opdrachtgevers, ook als ik nog niet voor ze werk.

Groot netwerk aan Assistants

De afgelopen jaren heb ik veel tijd geïnvesteerd in het opbouwen van een netwerk. Dat doe ik via netwerkevents of via LinkedIn. Ik zorg dat ik altijd even een persoonlijk gesprek heb om iemand beter te leren kennen. Dat is voor mij heel belangrijk. Dit kan live zijn, maar ook via videobellen. Inmiddels heb ik contact met vele goede Assistants, zowel freelancers als mensen in vaste dienst. Ik weet wat hun talenten en ambities zijn én – uiteraard ook erg belangrijk – wanneer ze beschikbaar zijn. Als er dan een opdrachtgever naar me toekomt, kan ik snel meerdere kandidaten uit m’n netwerk polsen of ze interesse hebben. Zo ja, dan stel ik ze vervolgens voor aan de ondernemer of organisatie. Zo bespaar ik opdrachtgevers veel tijd: ze hoeven zelf niet te zoeken.

“Mirjam wist dat ik beschikbaar was en liet me weten dat ze een leuke opdracht voor me had. Ik ging op gesprek bij de organisatie en het klikte meteen. Mirjam heeft een rustige en betrouwbare uitstraling. Ze voelt goed aan of mensen bij elkaar passen, werkt zorgvuldig en kan snel schakelen. En ook fijn: Mirjam blijft betrokken. Ik kan altijd even met haar sparren.”

Onderscheidend: groot netwerk en vaste fee

Omdat mijn netwerk zo groot is, lukt het me om de juiste kandidaat te vinden. Dat is ook het voordeel als je mij inschakelt om een Assistant te zoeken. En omdat ik er zelf een bén, weet ik wat het werk inhoudt. Voor het vinden van de juiste kandidaat vraag ik een eenmalig bedrag. Zo weet een opdrachtgever precies waar hij of zij aan toe is. Nadat ik een organisatie of ondernemer aan een Assistant gekoppeld heb, stap ik er tussenuit. Ze maken samen verdere afspraken. Uiteraard houd ik wel contact, maar dat is puur vanuit interesse. Ik ben oprecht heel benieuwd hoe het met beide partijen gaat én of de samenwerking fijn is.

“Ze werkt snel en zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof, vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

De perfecte match vinden: eerst een intakegesprek

Voordat ik een Assistant kan voorstellen aan een opdrachtgever, heb ik eerst een intakegesprek met degene die een Assistant zoekt. Waar heb je precies hulp bij nodig? Zoek je iemand voor een korte of juist langere periode? En voor hoeveel uur in de week? Zoek je iemand die op kantoor komt werken of juist iemand die op afstand werkt? Heb je hulp nodig bij agendaplanning of juist bij socialmediamarketing? En ook belangrijk: wat voor karakter heb jij? Ben je bijvoorbeeld heel chaotisch en druk, dan kan een Assistant met een rustig karakter goed bij jou passen. Ik stel de juiste vragen om tot een perfecte match te komen.

Laat me je helpen: neem vrijblijvend contact op

Benieuwd of ik de juiste Assistant voor jou kan vinden? Of heb je een vraag over Effective-Recruitment? Je mag me altijd vrijblijvend bellen of mailen. Of een bericht sturen via WhatsApp of LinkedIn. Ik ben ook bereikbaar in de avond en in het weekend.

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven