Een goede vervanger, omdat ik mezelf graag overbodig maak ?

Na ruim een jaar voor stichting Agora Network gewerkt te hebben, is het voor mij weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Maar, ik laat het bestuur niet ‘zomaar’ achter: ik vond binnen twee weken mijn vervanger en heb haar ingewerkt om de stichting goed te kunnen blijven assisteren. Zo maak ik mezelf graag overbodig!

Diversiteit en inclusie

Sinds januari 2021 ondersteun ik de stichting Agora Network, in hun missie om de culturele diversiteit binnen organisaties te vergroten. Dit doen zij door samen te werken met werkgevers en door talenten vanuit de hele wereld samen te brengen, zodat hun talent optimaal benut kan worden op alle niveaus binnen een organisatie. Voor mij, als moeder van een zoon met Turkse achtergrond, een mooi doel om aan bij te mogen dragen.

Backoffice goed geregeld

Ik ben via mijn netwerk – bedankt voor het doorsturen, Bettina Haarbosch! – op de vacature voor Backoffice Coördinator gewezen. Ik mocht per direct aan de slag om de bestuursleden van diverse portefeuilles te assisteren. Interessant en vooral ook uitdagend, door een wisseling van bijna het gehele bestuur. Ik heb al mijn vaardigheden in kunnen zetten om de aanwezige kennis te kunnen behouden en delen binnen het nieuwe bestuur, vergaderingen goed voor te bereiden en verschillende acties op te volgen.

Meerdere events georganiseerd

Ook werd ik steeds meer meegenomen in de organisatie van de events. Zo regelde ik al eens binnen 4 weken een online Masterclass, meerdere kennissessies, een jaarcongres en bijeenkomsten voor het cross mentoring programma. Ik vind het heerlijk om de uitnodigingen te maken, aanmeldingen te verwerken, contact te houden met de stakeholders en leveranciers – zoals de locatie, tekstschrijver, fotograaf en regisseur voor de opnames van de live-dag – en daarmee een aanspreekpunt te zijn voor iedereen.

Binnen twee weken een vervanger

Iets meer dan een jaar later voelde ik dat het tijd was om weer een nieuwe uitdaging op te pakken, zodat ik in beweging kan blijven en me kan blijven ontwikkelen als Assistant. Ik heb dan ook een vacature binnen mijn netwerk uitgezet voor mijn eigen rol, meerdere gesprekken gevoerd en binnen twee weken de perfecte vervanger gevonden in Victoria Lakenman. Zij zal samen met de bestuursleden en members van het netwerk verder bouwen aan een meer cultureel divers en inclusief Nederland.

Flexibele inzet

Bedankt, Agora Network, voor de fijne samenwerking en alles wat jullie mij aan inzichten en kennis gebracht hebben. Ik kijk met veel plezier terug op alles wat we bereikt hebben en kijk nu ook weer uit naar de nieuwe samenwerkingen die ik op ga pakken. Ik blijf hierbij flexibel inzetbaar, zodat ik met meerdere opdrachten tegelijk bezig kan blijven. Van Executive Assistant voor EyeWish in Naarden tot Project Assistant voor een project met waterstof in het zuiden van het land. En van recruiter voor de best passende Assistant tot Personal Assistant voor persoonlijke uitzoekzaken. De combinatie in verschillende opdrachten geeft mij energie én een groot netwerk dat ik ook voor jou graag inzet.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Zoek je een tijdelijke inzet om jouw project in goede banen te leiden, een vaste Assistant die de perfecte match is met jouw organisatie of effectieve assistentie tijdens piekdrukte? Laat het weten, ik regel het graag voor je.

PS Ook bedankt aan Bianca Oppelaar, voor het redigeren van mijn blog, en Melissa Köhler-van der Hulst, voor het plaatsen. Door jullie heb ik zelf ook meer rust, tijd en ruimte om me te focussen op mijn eigen opdrachten.

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven