🌟Internationale én lokale successen via Effective-Recruitment🌟

Interim Personal & Executive Assistant Mirjam van Ierland

Het is altijd een mooie mijlpaal wanneer kandidaten starten bij hun nieuwe opdrachten, en deze week zijn er maar liefst twee plaatsingen te vieren. 🎉 Twee van mijn topkandidaten zijn aan de slag gegaan als Interim Assistant bij mooie opdrachtgevers.

Welke plaatsingen zijn er te vieren?

De eerste kandidaat is vorige week begonnen bij een opdrachtgever in Moordrecht. Ze gaat daar de komende twee maanden haar expertise inzetten om haar team optimaal te ondersteunen en bij te dragen aan een succesvolle tweede helft van het jaar.

De tweede kandidaat is deze week op een bijzondere manier aan haar internationale opdracht begonnen: ze krijgt haar overdracht in Spanje en zal daarna zes maanden vanuit Nederland haar expertise inzetten om het team optimaal te ondersteunen en bij te dragen aan het succes binnen onder andere de EMEA-locatie.

Namens Effective-Recruitment wens ik beide kandidaten een hele fijne samenwerking met de opdrachtgevers en heel veel succes in hun nieuwe rol!

Interesse in een samenwerking?

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven