Tijd om mijn netwerk weer bij te praten

Soms ben ik zo druk bezig met mijn plannen dat een update erbij inschiet. Tijd om mijn netwerk weer bij te praten! 📢

Waar heb ik me allemaal mee bezig gehouden?

In juni heb ik, als interim Assistant, twee totaal verschillende opdrachten succesvol afgerond en nu werk ik alleen nog aan een leuke opdracht rond fietsen 🚴‍♂️, de rode draad in mijn leven de afgelopen jaren. Daarnaast ben ik meer actief in het matchen van de beste Assistants 🤝, zowel vast als interim, zoals ik jarenlang zelf heb gedaan, en dat ga ik nog verder uitbreiden.

Dit jaar heb ik onder andere een succesvolle plaatsing geregeld in de fitnessbranche. Nu er een nieuwe freelance Assistant gezocht wordt, ben ik opnieuw gevraagd voor het zoeken naar de perfecte match 🔍 en heb ik gelijk kandidaten kunnen voorstellen. Wat is het fijn als een opdrachtgever bij je terugkomt.

Naast bemiddeling op aanvraag ben ik ook proactief aan het netwerken voor de kandidaten. Momenteel zoek ik een nieuwe uitdaging voor een Personal Assistant die vanaf oktober 32 uur per week beschikbaar is op freelance basis.

Ze is professioneel, zelfstandig, open-minded, loyaal, en discreet. Ze gaat goed om met werkdruk, heeft oog voor detail, werkt doelgericht, schakelt snel, en brengt humor mee. Ze ontmoet graag nieuwe mensen en toont altijd oprechte interesse in hun verhaal.

Voor haar zoek ik een opdracht in de regio Rotterdam waarbij er hybride gewerkt kan worden in een zelfstandige functie met de mogelijkheid om mee te reizen. De start is op freelance basis, maar dit kan altijd verder besproken worden.

Interesse in een samenwerking?

“Mirjam heeft de zaken ontzettend snel opgepakt en draaide in korte tijd volwaardig mee. Ze heeft ‘gaten’ dichtgelopen en veel projecten opgepakt.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Ze werkt snel, zorgvuldig en niet onbelangrijk: Mirjam is een tof vrolijk mens met wie je kunt lachen.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

“Als wij weer eens een Executive Assistant nodig hebben, is Mirjam de eerste die we bellen om te vragen of ze beschikbaar is.”

Monique de Vos I Partner bij
Chasse Executive Search

Scroll naar boven